Mi lehet rosszabb annál, mint egyedül, tesóddal, anyáddal vagy egy veled egy háztartásban élővel bediszkódorogozni, aztán a kocsiba zárkózva tombolni?

Autodisco. 

Ez a német kifejezés utal a Karantén egyik legijesztőbb vadhajtására, a social distancing-konform német partikulturális újításra, az autóban bulizásra. 

Amikor május első napjaiban megtartották az első ilyen eseményt, azt gondoltam, egy bezárt klub szervezőinek egyszeri, annak a maga módján vicces marketingakciójáról volt szó, hogy az emberek ne felejtsék el, hogy léteznek. 

De azóta ez a harmadik hérvége volt és úgy tűnik, hogy az autodisco nemhogy nem halt ki, de  jelenséggé is válhat, ami viszont már egészen ijesztő. 

Mert mi lehet ijesztőbb annál, mint egyedül, tesóddal, anyáddal vagy egy veled egy háztartásban élővel bediszkódorogozni, aztán a kocsiba zárkózva tombolni lakossági zenére? Ugyanez diszkódrogok nélkül.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.